Det siger kunderne

 

LANGENÆS FODTERAPI HAR KUN FÅET

5-STJERNEDE ANMELDELSER PÅ FACEBOOK OG GOOGLE

 

HER ER ET UDPLUK AF, HVAD KUNDERNE SKRIVER:

“Jeg vil på det varmeste anbefale Langenæs Fodterapi. Her får man professionel behandling, god service og en god snak. De anvendte produkter er meget lækre”

 

“Dejlig kompetent rådgivning. Karen er super sød og giver alle de gode råd med på vejen, der falder ind i samtalen. Det er tydeligt at mærke på bøde fødder og i sind at hun elsker sit job, og det er rigtig dejligt. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang”

 

“Jeg går fast hos Langenæs Fodterapi, fordi her får jeg en virkelig god og professionel behandling. Personalet er meget imødekommende og engageret og der ønskes det bedste for kunden”

 

“Jeg har for første gang prøvet at få en fodbehandling, og efter den oplevelse er der bestemt ingen andre end Karen, der skal røre mine fødder. Det var en super god og professionel behandling, og jeg glæder mig til at komme på besøg igen :-) “

 

“Lækker klinik og fantastisk behandling af statsautoriseret fodterapeut Karen Olesen – kan kun anbefale en behandling her! Og så er det rigtig dejligt med en fodterapeut i Aarhus C, hvor der er gratis parkering”